Hypertherm 420258 170A (Electrode = Elektróda) (90569)

Hypertherm 420258 170A (Electrode = Elektróda) (90569)

12 065 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Hypertherm 420258 170A (Electrode = Elektróda) (90569)

12 065 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
cnclapka.hu
Termékleírás
Gyártó: Hypertherm
Áram erősség: 170
Kiszerelés (db/doboz): 1
Raktár: Központ

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Hypertherm 420258 egy elektródát jelöl, amelyet Hypertherm fogyasztási anyagokkal és tartozékokkal összefüggésben használnak. A 170A, amit említesz, valószínűleg az elektróda áramerősségét vagy kapacitását jelzi. Az elektróda olyan alkatrész, amelyet plazmavágó berendezésekhez használnak, például a Hypertherm plazmavágó gépeihez.

Mint elektróda, ez a termék az alábbi feladatokra használható:

Plazmavágás: Az elektróda fontos része a plazmavágó folyamatnak. A plazma így képes létrehozni az égető és vágó hatást a munkadarabon.
Tartósság és teljesítmény: Az elektródának kiváló tartósságot és teljesítményt kell nyújtania, hogy hatékonyan vágja át a különféle anyagokat.
Kompatibilitás: A Hypertherm termékek általában kompatibilisek saját plazmavágó gépeikkel, így az ilyen típusú elektródák is.
Minőség és pontosság: Az elektródának pontos vágást kell lehetővé tennie, hogy a munkadarabokat precízen és megfelelő minőségben lehessen vágni.

Fontos megjegyezni, hogy az elektródákat rendszeresen cserélni kell, mivel azok kopnak és hatékonyságuk csökkenhet a használat során. A pontos termékleírásokat és ajánlásokat azonban a Hypertherm hivatalos weboldalán vagy a termékcsomagoláson találhatod meg, és ajánlott azokat betartani a legjobb eredmények elérése érdekében.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.